zauzeta pozicija Slobodna pozicija
Marketing Docek 2015 Slobodno mesto za reklamu
Putovanja za Novu godinu Last Minute
Slobodno mesto za reklamu Slobodno mesto za reklamu
Putovanja za Novu godinu Last Minute
PAŽNJA!
Trenutne ponude na sajtu su za prošlu godinu. Novogodišnje ponude za 2015. godinu tek očekujemo. Ako ste zainteresovani za reklamiranje na našem sajtu molimo pogledajte cenovnik ponuda za 2015 godinu.
Novogodišnji magazin > Doček Nove godine 2014 u Beogradu na Trgu

Doček Nove godine 2014 u Beogradu na Trgu

uz Cecu, Nikolu Rokvića, Jelenu tomašević i Kikija Lesandrića

18636 pregleda
Ceca

Na Trgu u Beogradu za doček Nove 2014. godine nastupiće Svetlana Ceca Ražnjatović. Zapravo, Ceca neće nastupiti na Trgu već će bina biti postavljena kao i svake godine ispred Narodne skupštine. Osim Cece, sa nje će zapevati i Nikola Rokvić, Jelena Tomašević i Kiki Lesendrić.

Ceca je potvrdila da svoj angažman za doček nove 2014. neće naplatiti i da će posle sedam godina ponovo pevati na dočeku Nove godine u prestonici.
- Beograd i Srbija su mi dali sve. Moja obaveza je da svojoj zemlji i gradu uvek budem na raspolaganju. Beograd je u teškoj finansijskoj situaciji, postavlja se pitanje da li će biti dočeka 2014, a desetine hiljada ljudi iz čitavog regiona i Evrope dolazi u naš grad da zajedno s nama dočekaju Novu 2014 godinu - rekla je folk zvezda i dodala:

- Naši gosti i sugrađani zaslužuju pravi doček Nove godine. Zato sam odlučila da poklonim Beogradu koncert za Novu godinu i da pevam besplatno za svoj grad, za svoju zemlju, za naše ljude i naše goste. Pozivam sve da budu u novogodišnjoj noći zajedno s nama na trgu ispred Skupštine Srbije, da pesmom dočekamo 2014. godinu i najavimo bolje dane za Beograd i Srbiju.

Pogledajte gde možete dočekati Novu 2014. godinu u klubovima, na splavovima ili restoranima.

Pročitajte ko nastupa za doček 2014 na trgovima širom Srbije.

 

Navigate through the articles
Previous article Doček Nove godine 2014. na Trgu Slobode u Novom Sadu
Doček Nove godine na mreži