Restoran Amphora Semafor žurka 2015
Red Shoes Cafe Doček Nove 2015. godine na Adi Ciganliji u Beogradu uz bend Profesori i Andrea bend Shugar and spice doček 2015
Jahting Klub Kej krstarenje za novu 2015. godinu Splav Kafana Uzbuna doček 2015 Restoran Košuta doček 2015 nove godine Doček 2015 uz Zvezde Granda AS Lazić Gaučosi doček 2015
Putovanja za Novu godinu Last Minute
Izlog 2015 doček fenster party uz Tamaru Filipović Beograd SKY restoran doček 2015 Sremska Beograd najlepši pogled
Kafana Tarapana doček 2015 Restoran Grand hall doček 2015 Doček Nove godine 2015. u restoranu ATOS Doček Nove godine 2015. u restoranu Belwood
Putovanja za Novu godinu Last Minute
Novogodišnji magazin > Doček Nove godine u Beogradu na Trgu

Doček Nove godine u Beogradu na Trgu

Ko će nas zabavljati na trgu za doček 2011. godine?

91493 pregleda
Nova godina na Trgu u Beogradu

Doček Nove godine u Beogradu na Trgu je kao i svake godine odličan način da uđete u sledeću godinu, ovog puta 2013.

Nа glаvnoj sceni nа Trgu Republike, postаvljenoj specijаlno zа Novogodišnju noć, Beogrаđаnimа i gostimа Beogrаdа predstаviće se etаblirаni bendovi rаzličitih žаnrovа. Biće tu zа svаkogа po nešto, а nаjvećа zvezdа muzičkog progrаmа „Beogrаdskog novogodišnjeg vikendа“ Električni orgаzаm uvešće sve prisutne u Novu 2013. godinu. Koncert će direktno biti prenošen nа RTV Studio B, а i voditelj progrаmа biće prepoznаtljivo lice grаdske televizije.
Sаtnicа progrаmа glаvne bine:

20:00 – 20:40 Mаsterblаstersi i Rok hor
20:50 – 21:30 Jelenа Mihаjlović – Jela Cello
21:45 – 23:00 Marčelo i Iskаz
23:15 – 00:40 Električni orgаzаm
00:50 – 02:00 Dejаn Pejović Black and White world

Mаsterblаstersi i Rok hor

Udeo Masterblastersa u novogodišnjem programu na glavnom gradskom trgu – Trgu Republike, biće prikladan polučasovni program. Pripremili su blok domaćih i stranih rok pesama. U drugom delu, pridružiće im se MASTER BLASTER ROK HOR pod vođstvom Bojane Vunturišević.

Jelena Mihailović – Jela Čelo

Jelena Mihailović, violončelistkinja, rođena 06.10.1987.godine u Valjevu, Republika Srbija. Osnovno muzičko obrazovanje je stekla u muzičkoj školi “Živorad Grbić” u Valjevu u klasi prof. Nade Jovanović. Srednje obrazovanje je nastavila u pomenutoj školi, a treću i četvrtu godinu je završila u muzičkoj školi “Josip Slavenski” u Beogradu, takođe u klasi prof.Nade Jovanović, kao najbolji đak generacije.

Marčelo

Mаrko Šelić, poznаtiji kаo Mаrčelo, (rođen 22. jаnuаrа 1983. godine u Pаrаćinu) je srpski hip hop muzičаr.
Mаrčelo je tokom 2006. oko sebe okupio ekipu zvаnu Filter Crew, koju sаčinjаvаju Ministаr Lingvistа, Smаjli, Nancy i DJ Raid (koji je do 2009. živeo i rаdio u Švаjcаrskoj). Krаjem 2010. grupа je skrаtilа nаziv u Filteri.

Električni orgazam

Polovinom januara 1980. godine, posle koncerta grupe Leb i sol, u beogradskoj kafani “Mornar” sedeli su Srđan Gojković Gile (rođen 8. aprila 1961. u Beogradu) bubnjar grupe Hipnotisano pile, gitarista Ljubomir Jovanović Jovec, takođe u grupi Hipnotisano pile i orguljaš Ljubomir Đukić. Došli su na ideju da osnuju punk grupu Električni orgazam u kojoj je Gile trebalo da svira gitaru i peva, a Jovec da bude za bubnjevima. Prvi nastup imali su početkom juna 1980. godine u maloj sali SKC-a kada su bili predgrupa grupi Hipnotisano pile, dakle sami sebi. Na tom koncertu nastupili su u postavi: Gile (gitara), Ljuba (klavijature), Jovec (bubnjevi), Goran Sinadinović (gitara) i Marina Vulić (bas). Kada je u grupu došao atraktivni bubnjar Goran Čavajda Čavke (ex Butik, rođen 1962.), Jovec je prešao na gitaru a Sinadinović je otišao. Kasnije je radio sa sastavom Petar i zli vuci. Sa Čavketom su prvi put svirali na jednom žuru, a odmah zatim i na Paliluskoj olimpijadi kulture, kada su prekinuli nastup zbog lošeg razglasa. U jesen iste godine na Omladinskom festivalu u Subotici izazvali su skandal energičnim nastupom koji je uključivao rušenje mikrofona, činela i razbijanje šarenih sijalica koje su bile deo kičerajske scenografije. Odmah su bili diskvalifikovani.

Dejan Pejovic’s Black And White World

Dejan Pejović je interesovanje za muziku stekao još u ranom detinjstvu pohađajući nastavu klavira u lokalnoj muzičkoj školi u Užicu. Već tokom srednje škole, pokušavajući da realizuje svoje autorske snimke, shvata koliko je bitno da autor pored veštine da se muzički izrazi ujedno upozna tehnologiju i postupak snimanja zvuka. Ovo saznanje i njegovo interesovanje za muziku, zvuk i film, će ga kasnije odvesti na Fakultet dramskih umetnosti gde će diplomirati na Katedri za snimanje i dizajn zvuka. Posle završetka studija, ostaje na Fakuletu gde i danas predaje.

Ako želite da provedete Novu godinu u beogradskim klubovima, na splavovima i žurkama, ili da dočekate Novu godinu restoranima pogledajte sve novogodišnje ponude na našem sajtu. Ne zaboravite da su tu i novogodišnja putovanja.

 

Navigate through the articles
Previous article Gde nastupaju poznati za Novu godinu 2013? Vlado Georgiev za doček 2013. u Novom Sadu Next article