zauzeta pozicija Zauzeta pozicija
Marketing Docek 2015 Slobodno mesto za reklamu
Jahting Klub Kej krstarenje za novu 2015. godinu Doček uz Zvezde Granda AS Lazić
Slobodno mesto za reklamu Slobodno mesto za reklamu
PAŽNJA!
Trenutne ponude na sajtu su za prošlu godinu. Novogodišnje ponude za 2015. godinu tek očekujemo. Ako ste zainteresovani za reklamiranje na našem sajtu molimo pogledajte cenovnik ponuda za 2015 godinu.
Nova godina 2015 Na ovoj stranici možete naći sve ponude za doček nove 2015. godine u Beogradu. Pretražite klubove, splavove, kafane, restorane, novogodišnje žurke i koncerte. Nova godina je tu iza ćoška, a uvereni smo da će se naći neka ponuda za vas. Gledajte polako i strpljivo, možda će vas privući dobra muzika i atmosfera, možda lep prostor ili sveukupan ambijent. U svakom slučaju, srećna Nova godina i neka vam ova 2015. bude lepša nego ova.

:: Doček Nove godine

 

Klubovi i splavovi 2015


Doček Nove godine 2015. u beogradskim klubovima i splavovima. Ako želite da igrate celu noć uz neograničena strana i domaća pića uz muziku uživo ili nastup DJ-a, ovo je prava Nova godina za vas. Novogodišnje ponude su raznovrsne, a na vama je da odaberete najbolji provod u Beogradu!
 

Restorani i kafane 2015


Doček Nove godine 2015. u beogradskim restoranima i kafanama. Ako želite da vaš novogodišnji provod bude sa sedenjem i rezervisanim mestom uz oblje hrane i pića i dobru živu muziku ovo je pravo mesto za vas. Nova godina će vam biti nezaboravna, a doček će se pamtiti uz trubače ili tamburaše.
Srpska Nova godina 

Srpska Nova godina


Srpska Nova godina u Beogradu

(1) 2 »
Doček Nove godine 2015. u etno restoranu na Salašu Ćuran

Dočekajte Novu 2015. godinu u etno restoranu Salaš "Ćuran" koji je nadomak Beograda i koji predstavlja oazu koja spaja tradicionalni srpski etno stil, srpsku kuhinju i autentični prostor u kojem je smešten mini zoološki vrt sa domaćim životinjama i pticama, ergela konja, fontane,...

Kruna doček 2015

Restoran i svečana sala

Kruna doček 2015

Dočekajte Novu 2015. godinu u restoranu i svečanoj sali "Kruna" uz Nemanju Nikolić i Picasso Band.

Dva sata krstarenja Beogradom - Jahting Klub Kej

Jahting Klub Kej Vas poziva da uplovite u 2015. godinu i da na jedinstven i nezaboravan provod uz plovidbu na ekskluzivnom brodu “Kej 1” u ponoć zamislite želju ispod novog mosta na Adi.

Restoran Hollywood 2014

Doček Nove godine 2014 u restoranu Hollywood - 10 zvezda granda

restoran Casa Bianca

Predivan doček uz dobru muziku

restoran Casa Bianca

Doček Nove godine 2014 u restoranu Casa Bianca sa kapacitetom od 300 mesta za sedenje, uz obezbeđenje i odlično osoblje sa obezbeđenim parkingom.

Red Shoes Cafe 2014

Novogodišnja bitka bendova

Red Shoes Cafe 2014

Doček Nove 2014. godine u Red Shoes Cafe na Adi Ciganliji. Očekuje vas bitka bendova PROFESORI i ĐORĐE GOGOV SA BENDOM.

Principessa restoran doček 2014

Zadovoljavamo ukus najzahtevnijih gostiju

Principessa restoran doček 2014

Doček 2014 u restoranu Principessa ŽIVA SVIRKA Milan Golubovic i MILANO BAND, bend koji može da zadovolji ukus najzahtevnijih gostiju jer sviraju sve (zabavna i narodna muzika). Iskusan bend koji je svirao po svim poznatijim i vodećim mestima, u Beogradu. Sastav benda: pevačica,...

Leo Star splav restoran doček 2014

Nemanja Nikolić Zvezda Granda 2003 & Ivana Turović Piccaso Bend

Leo Star splav restoran doček 2014

Splav restoran "Leo Star" Nemanja Nikolić Zvezda Granda 2003 & Ivana Turović Piccaso Bend

Sova 2014

Nova godina 2014 u klubu Sova. Neograničena konzumacija pića! Piće će se služiti isključivo u staklenim čašama. Nudimo širok izbor alkoholnih pića, pretežno stranih proizvođača: viski, tequila, votka, strani likeri, šest vrsta koktela, strano i domaće pivo,...

Semafor žurka 2014

11 godina najludjeg dočeka u gradu!

Semafor žurka 2014

Ti + 1500 mladih ljudi + jedna od boja semafora + 6 sjajnih stejdževa + mnogo dobrih vibracija = Novogodišnja semafor žurka!

(1) 2 »