zauzeta pozicija Slobodna pozicija
Marketing Docek 2015 Slobodno mesto za reklamu
Slobodno mesto za reklamu Slobodno mesto za reklamu
PAŽNJA!
Trenutne ponude na sajtu su za prošlu godinu. Novogodišnje ponude za 2015. godinu tek očekujemo. Ako ste zainteresovani za reklamiranje na našem sajtu molimo pogledajte cenovnik ponuda za 2015 godinu.
Nova godina 2015 Na ovoj stranici možete naći sve ponude za doček nove 2015. godine u Beogradu. Pretražite klubove, splavove, kafane, restorane, novogodišnje žurke i koncerte. Nova godina je tu iza ćoška, a uvereni smo da će se naći neka ponuda za vas. Gledajte polako i strpljivo, možda će vas privući dobra muzika i atmosfera, možda lep prostor ili sveukupan ambijent. U svakom slučaju, srećna Nova godina i neka vam ova 2015. bude lepša nego ova.

:: Doček Nove godine

 

Klubovi i splavovi 2015


Doček Nove godine 2015. u beogradskim klubovima i splavovima. Ako želite da igrate celu noć uz neograničena strana i domaća pića uz muziku uživo ili nastup DJ-a, ovo je prava Nova godina za vas. Novogodišnje ponude su raznovrsne, a na vama je da odaberete najbolji provod u Beogradu!
 

Restorani i kafane 2015


Doček Nove godine 2015. u beogradskim restoranima i kafanama. Ako želite da vaš novogodišnji provod bude sa sedenjem i rezervisanim mestom uz oblje hrane i pića i dobru živu muziku ovo je pravo mesto za vas. Nova godina će vam biti nezaboravna, a doček će se pamtiti uz trubače ili tamburaše.
Srpska Nova godina 

Srpska Nova godina


Srpska Nova godina u Beogradu

(1) 2 3 4 »
Srpska u Red Shoes Cafeu

Srpska Nova godina 2014 u Red Shoes Cafeu na Adi Ciganliji!

Novogodišnji doček je rasprodat već devet godina unazad - 2005., 2006., 2007., 2008., 2009., 2010., 2011.,2012., 2013...

Srpska na splavu BlayWatch

BlayWatch više od jedne decenije predstavlja sinonim za najbolji noćni provod u Beogradu. BlayWatch je najveća i najopremljenija diskoteka na vodi (Disco Water Club), gde se nalazi najbolji beogradski provod uz splavove kao što su Opera, Sound, River, Freestyler, Sindikat..a naš splav...

Doček Srpske u Jahting Klubu Kej

DOČEK SRPSKE NOVE GODINE UZ UKUSE STARE SRBIJE Dočekajte Srpsku novu godinu uz staru srpsku kuhinju, muziku uživo i krstareći ekskluzivnim brodom „Kej 1“ Dunavom i Savom.

Srpska Nova godina u restoranu Casa Bianca

Rest CASA BIANCA uz AVALA GRAND BEND i TRUBACE!!! PICE NEOGRANICENO!! CENA 17€

Srpska u restoranu Košuta

Doček srpske Nove godine u restoranu Košuta

Srpska u restoranu Amphora

PONUDA ZA SRPSKU NOVU GODINU U RESTORANU AMPHORA

Srpska Nova godina sa Ivanom Selakov u Vili Jelena

Srpska Nova godina sa Ivanom Selakov u Vili Jelena

Doček Srpske Nove Godine 2014 - klub Plan B – ex Opposite!

Event Management i Johnnie Walker Vas pozivaju na čarobnu i nezaboravnu noć u potpuno renoviranom objektu i klubu čijem uređenju arhitekte ništa nisu prepustile slučaju.

Santo Domingo doček 2014

vrhunska usluga i najbolja ponuda pića i hrane u gradu

Santo Domingo doček 2014

Novi počeci... nove ljubavi... nove odluke... Neka sve novo i lepo započne u Santo Domingu! Uplovite sa nama u Novu godinu 2014 u uz sjajnog Borisa Colica & COOL BAND, uz najlepše ljude u gradu, uz vrhunsku uslugu i uz najbolju ponudu pića i hrane u gradu.

Klub Atom Live doček Nove godine 2014

Klub Atom Live, vas poziva na docek Nove godine uz rock bend Dozvoljeno pušenje. ulaz samo 500 din.

(1) 2 3 4 »
Doček Nove godine na mreži